Vind je het leuk om collega’s te ondersteunen met jouw werk en adviezen? Ben je goed in plannen en organiseren? Of wil je werken in de marketing en communicatie? Scroll hier dan snel verder!

Jij maakt het verschil

In de zakelijke dienstverlening kom je vaak terecht op kantoor. Je werkt bijvoorbeeld op de financiële administratie, of je gaat als officemanager de directie ondersteunen. Je kunt ook de juridische kant kiezen en bijvoorbeeld op een advocatenkantoor werken. Kies je voor een opleiding in de marketing en communicatie, dan help je bedrijven om hun producten te verkopen en hun merk sterk te maken. Je kunt vele kanten op!

Creëer maximale aandacht met minimale middelen. Hoe je dat doet? Dat leer je tijdens de opleiding Marketing & Communicatie. Lees meer over de opleiding in het interview met student Joelle

Lees het hele interview met Joelle

Welke richting past bij jou?

Hieronder vind je alle richtingen binnen Zakelijke Dienstverlening van het Horizon College. Kies de richting die het best bij jou past en ontdek uit welke opleidingen je kunt kiezen.

Nieuw: Breed Basisjaar Zakelijke Dienstverlening

Door dit brede basisjaar kun jij je tijdens dit eerste jaar breed oriënteren waarna je vervolgens gerichter een keuze maakt voor de opleiding die bij je past.