Zit jij vol goede ideeën? Vind je het leuk om wensen van opdrachtgevers om te zetten in een creatief ontwerp? Check deze opleidingen en leef je uit!

Voor creatieve talenten

Tijdens deze opleidingen ga je aan de slag met creatieve ontwerpen. Je leert hoe je ze moet bedenken en/of hoe je ze moet uitvoeren op de computer. Dat kan in 2D of 3D. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met logo’s, verpakkingen, tijdschriften, advertenties en folders, websites, apps, (bewegende) billboards en animaties. Je kunt ook de kant op van Signmaker. Dan werk je aan opdrachten voor reclame op bijvoorbeeld auto’s, gevels, reclamezuilen, kleding enzovoort. Kijk snel bij de richtingen. Jouw opleiding zit er vast tussen.

Tweedejaars studenten Sign kregen een bijzondere en actuele opdracht: ontwerp mondkapjes voor studenten en medewerkers van het Horizon College. En dat deden ze met succes! Een opdracht waarbij de opdrachtgever specifieke wensen had én een strakke deadline. Een mooie opdracht die goed aansluit op de praktijk.

Welke richting past bij jou?

Hieronder vind je alle richtingen binnen Vormgeving & Creativiteit van het Horizon College. Kies de richting die het best bij jou past en ontdek uit welke opleidingen je kunt kiezen.

8 DECEMBER 2021

VAN 16:00 TOT 20:00 UUR

ALKMAAR HEERHUGOWAARD HOORN PURMEREND

16 & 17 FEBRUARI 2021

VAN 18:00 TOT 21:00 UUR

PURMEREND

3 MAART 2021

VAN 16:00 TOT 20:00 UUR

ALKMAAR HEERHUGOWAARD HOORN