Kies je voor Transport & Logistiek, dan breng je de wereld in beweging. Je rijdt zelf producten of pakketjes rond. Je maakt bestellingen klaar in het magazijn. Of je plant de ritten in en geeft leiding aan een team. Kijk snel verder!

Werken aan resultaat

Werken in Transport & Logistiek betekent dat je een dynamische baan hebt. Geen dag is hetzelfde, want je kunt altijd met onverwachte situaties te maken krijgen. Jij houdt het hoofd koel en maakt geen fouten. Of je nu rijdt op de vrachtwagen, in een busje of op de vorkheftruck in het magazijn. Of je de planning doet of leidinggeeft op kantoor. Je houdt van beweging en actie, bent een topper in plannen, organiseren en samenwerken. Iets voor jou?

Heb je je ooit afgevraagd hoe jouw pakketjes binnen 24 uur bezorgd kunnen worden? Met een baan in de Transport & Logistiek ontdek je hoe dat werkt. En maak je het mogelijk!

Welke richting past bij jou?

Hieronder vind je alle richtingen binnen Transport & Logistiek van het Horizon College. Kies de richting die het best bij jou past en ontdek uit welke opleidingen je kunt kiezen.

16 FEBRUARI 2021

VAN 18:00 TOT 21:00 UUR

PURMEREND

3 MAART 2021

VAN 16:00 TOT 20:00 UUR

ALKMAAR HEERHUGOWAARD HOORN