Houd jij ervan om te puzzelen en oplossingen te bedenken? Scroll dan eens naar beneden. Er is volop keuze. En met een opleiding in de Techniek of ICT maak je goede kans op een baan!

Kies jij voor Techniek & ICT?

Techniek is overal. Laptops, gebouwen, boortorens, auto’s, windmolens, vliegtuigen, fitnessapparatuur, cv-installaties en koffiezetapparaten. Ze zijn door iemand bedacht, ontworpen, getekend en gerealiseerd. In de techniek zijn dan ook veel uiteenlopende opleidingen te vinden. De techniek vraagt om vakmensen die de grootste én kleinste dingen kunnen maken. Ben jij diegene?

Installatietechniek? Dat is dankbaar werk! Want misschien ben je je er niet altijd van bewust, maar met installatietechniek krijgt iedereen wel eens te maken. Bijvoorbeeld als iets het opeens niet meer doet, zoals de cv, het sanitair, de keukenafvoer of het warme water. Als deskundige in de installatietechniek moet je dan het liefst metéén komen om het probleem op te lossen.

Welke richting past bij jou?

Hieronder vind je alle richtingen binnen Techniek & ICT van het Horizon College. Kies de richting die het best bij jou past en ontdek uit welke opleidingen je kunt kiezen.

8 DECEMBER 2021

VAN 16:00 TOT 20:00 UUR

ALKMAAR HEERHUGOWAARD HOORN PURMEREND

16 & 17 FEBRUARI 2021

VAN 18:00 TOT 21:00 UUR

PURMEREND

3 MAART 2021

VAN 16:00 TOT 20:00 UUR

ALKMAAR HEERHUGOWAARD HOORN