De hele dag stilzitten, dat is niks voor jou. Jij houdt van actie. Natuurlijk sport je zelf graag. Maar je vindt het ook leuk om les te geven en activiteiten te organiseren. Herken jij jezelf? Check dan deze opleidingen.

Kom in beweging!

Sporten en bewegen verbetert de kwaliteit van leven en voor velen is het een gezonde vorm van ontspanning. Is sporten ook jouw ding en vind je het leuk om anderen in beweging te krijgen? Ben je daarnaast sociaal en kun je goed met mensen omgaan? Wat is er dan mooier om er je beroep van te maken! Er zijn er allerlei organisaties die zich met sport en bewegen bezighouden waaronder sportverenigingen, maar ook bijvoorbeeld overheidsinstanties, fitness- en wellnesscentra, zwembaden en sportorganisatiebureaus. Als sport- en bewegingsprofessional geef je andere mensen les in verantwoord sporten en bewegen, zowel individueel als in groepsverband.

'Het geeft mij energie als ik mensen met plezier in beweging krijg!'

Student Sport- & Bewegingsleider

Welke richting past bij jou?

Hieronder vind je alle richtingen binnen Sport & Bewegen van het Horizon College. Kies de richting die het best bij jou past en ontdek uit welke opleidingen je kunt kiezen.