Wil jij graag goed Engels leren, zodat de wereld voor je opengaat? Het Horizon College biedt de officiƫle Cambridge English Exams aan. Hiermee krijg je toegang tot Engelstalige opleidingen. Ook is het soms mogelijk een stage of deel van je studie in het buitenland te volgen. We organiseren internationale excursies en je kunt online samenwerken met buitenlandse studenten. Een superkans om andere talen, culturen en mensen te leren kennen.

Cambridge

Wil je een formele kwalificatie in het Engels behalen, dan kan dat bij het Horizon College. Wij organiseren Cambridge English Exams, afgestemd op jouw niveau. De focus ligt op effectief communiceren in het Engels. Taalvaardigheden als spreken, luisteren, lezen en schrijven worden getoetst.

Internationalisering

Ben je nieuwsgierig en wil je meer van de wereld zien? Bij het Horizon College kun je op vele manieren jouw grenzen verleggen. Zo kun je bij verschillende opleidingen een stage of een deel van je studie in het buitenland volgen. Voor je reis en verblijf kun je subsidie aanvragen.

Welke richting past bij jou?

Hieronder vind je meer informatie over Cambridge & Internationalisering.