Hoorn

Wat je op zo’n grote locatie niet meteen zou verwachten is de gezellige sfeer die in het gebouw hangt. Studenten en medewerkers groeten elkaar, kennen elkaar en helpen elkaar. In de kantine kun je lekker eten vinden en gezellig zitten met je klasgenoten. Iedere opleiding heeft een eigen plek. Wanneer je door het gebouw loopt voel en zie je de creatieve sfeer. In Hoorn worden diverse opleidingen aangeboden. Onder andere in de richtingen Techniek & ICT, Zakelijke Dienstverlening en Bouw, Infra & Onderhoud. Architectonisch gezien is dit gebouw bijzonder. Oude en nieuwe elementen zijn met elkaar verbonden.

Dankzij studenten en medewerkers hangt er een gezellige en creatieve sfeer op deze locatie van het Horizon College in Hoorn. Het leuke is dat het een beetje dorps aan voelt hier. Iedereen groet elkaar, kent elkaar en helpt elkaar.

De locatiemanager van Hoorn

De locatie van het Horizon College in Hoorn ligt op loopafstand van het NS station en de gezellige binnenstad van Hoorn. Bezoekadres: Horizon College Hoorn Maelsonstraat 24 1624 NP Hoorn Tel: (0229) 28 71 00

Meer informatie

Onze andere locaties