De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen bij het Horizon College zijn haast eindeloos. Op deze pagina zetten we graag de spotlight op een aantal van die mogelijkheden. Zo helpen we jou verder!

Commercieel Technicus

Jij bent de architect in techniek. Je kunt technische tekeningen lezen en je hebt vaardigheden in marketing.

Breed Basisjaar Business Services

In het brede basisjaar maak je kennis met de verschillende kanten van Zakelijke Dienstverlening.

Commercieel Technicus

De Horizon Boot

Studenten van de opleiding Commercieel Technicus bouwen een Horizon Boot! De opdracht: bouw een afgedankte sloep om tot een duurzame boot. Zoek zelf sponsors om dat te kunnen realiseren en genereer zo veel mogelijk media aandacht. Ook werken aan zo'n tof project? Misschien is de opleiding Commercieel Technicus ook iets voor jou! Als commercieel technicus ben je de schakel tussen het bedrijf en de klant. Met jouw kennis van techniek zet je producten in de markt!.

De videovergadervlag

Met het vele videobellen wat sinds corona de dagelijkse routine is geworden, ontstond een nieuw probleem: gestoord worden tijdens de online vergadering of les. Omdat het slecht te zien is wanneer iemand aan het videobellen is of online les geeft, moest daar een simpele oplossing voor worden bedacht. Studenten van de opleiding Commercieel Technicus sloegen aan het denken, tekenen, printen en testen. Dit resulteerde in de videovergadervlag! Dit soort gave projecten doe je tijdens de opleiding Commercieel Technicus!

Breed Basisjaar Business Services

Weet je dat je iets met Economie wilt gaan doen maar weet je nog niet precies wat? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je hoeft de keuze namelijk nog helemaal niet te maken als je kiest voor het Breed Basisjaar Business Services. In het Brede Basisjaar maak je kennis met de verschillende kanten van Zakelijke Dienstverlening. En je ontdekt wat het verschil is tussen de diverse opleidingen zodat je na een jaar gericht je keuze kunt maken. Hierdoor zit je op school maar ook later in je werk, beter op je plek!

Het Brede Basisjaar is de start voor de opleidingen:

  • Allround Asistant Business Services (niveau 3)
  • Office & Management Support Specialist (niveau 4)
  • Business Administration & Control Specialist (niveau 4)
  • Legal, Insurance & HR Services Specialist (niveau 4)
  • Marketing & Communication Specialist (niveau 4)

Check is dit iets voor jou?

  • Je wilt je breed oriënteren op de beroepen binnen de Zakelijke Dienstverlening.
  • Je houdt van nauwkeurig werken.
  • Je wilt afwisselend werk doen.