Jij maakt het graag andere mensen naar de zin. Dat kan als bakker of kok. Door gasten te bedienen. Of door allerlei zaken goed te regelen voor collega’s. Kijk snel verder.

Gasten naar de zin maken

Als bakker en als kok maak je mensen blij met de lekkere producten die jij maakt. Het kan ook zijn dat jij liever tussen de gasten staat om ze een mooie avond te bezorgen. Kies je voor de Facilitaire Dienstverlening dan werk je bij een bedrijf of een instelling zoals een ziekenhuis. Je regelt allerlei zaken achter de schermen voor je collega's of de klanten. Denk aan catering, logistiek, inkoop, administratie. Je kunt alle kanten op!

Studenten Horeca, Bakkerij en Facilitaire Dienstverlening volgen praktijklessen in ons Fieldlab: Bed & Business. Beter gezegd: ze runnen Bed & Business onder begeleiding van hun docenten! Internationale studenten kunnen hier verblijven tijdens hun stage in Nederland en ondernemers kunnen een van de vele mooie ruimtes huren voor vergaderingen en evenementen.

Meer over Bed & Business

Welke richting past bij jou?

Hieronder vind je alle richtingen binnen Horeca, Bakkerij & Facilitaire Dienstverlening van het Horizon College. Kies de richting die het best bij jou past en ontdek uit welke opleidingen je kunt kiezen.

8 DECEMBER 2021

VAN 16:00 TOT 20:00 UUR

ALKMAAR HEERHUGOWAARD HOORN PURMEREND

16 & 17 FEBRUARI 2021

VAN 18:00 TOT 21:00 UUR

PURMEREND

3 MAART 2021

VAN 16:00 TOT 20:00 UUR

ALKMAAR HEERHUGOWAARD HOORN