Vind je het leuk om klanten tevreden te maken? Weet jij al dat je later voor jezelf wilt beginnen? Of wil je leiding geven aan een team of project? Dan vind je hier jouw opleiding!

Hoe ondernemend ben jij?

Houd je van afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan zit je hier op je plek. Je wordt opgeleid voor een baan waarin je meestal zelf contact hebt met klanten in een winkel of (je eigen) bedrijf. Voor al deze opleidingen is het belangrijk dat je klantgericht bent en goede sociale vaardigheden hebt. Je communiceert gemakkelijk en houdt van een commerciƫle uitdaging!

Mensen willen kijken, keuren, proeven en maken dan pas hun keuze. Wil jij tijdens dit proces een rol spelen en heb jij oog voor detail? Dan is een opleiding richting Detailhandel iets voor jou! Je kunt kiezen uit Verkoper, Verkoopspecialist of Manager Retail.

De Horizonboot

Studenten van de opleiding Commercieel Technicus bouwen een Horizon Boot!

De opdracht: bouw een afgedankte sloep om tot een duurzame boot. Zoek zelf sponsors om dat te kunnen realiseren en genereer zo veel mogelijk media aandacht. Ook werken aan zo'n tof project? Misschien is de opleiding Commercieel Technicus ook iets voor jou! Als commercieel technicus ben je de schakel tussen het bedrijf en de klant. Met jouw kennis van techniek zet je producten in de markt!

Welke richting past bij jou?

Hieronder vind je alle richtingen binnen Handel, Commercie & Ondernemen van het Horizon College. Kies de richting die het best bij jou past en ontdek uit welke opleidingen je kunt kiezen.

8 DECEMBER 2021

VAN 16:00 TOT 20:00 UUR

ALKMAAR HEERHUGOWAARD HOORN PURMEREND

16 & 17 FEBRUARI 2021

VAN 18:00 TOT 21:00 UUR

PURMEREND

3 MAART 2021

VAN 16:00 TOT 20:00 UUR

ALKMAAR HEERHUGOWAARD HOORN